Vijesti

Dostupna je nova Dallmeier PromoApp aplikacija. Pomoću ove aplikacije možete saznati sve o Dallmeieru, kako o samoj tvrtci tako i o proizvodima i rješenjima koja nudi. Interaktivna, uzbudljiva i uvijek ažurirana: Skinite vašu kopiju odmah. Aplikacija je dostupna i u Google Play Store i u iTunes App Store. Što je najbitnije aplikacija je besplatna.

Netavis Observer 4.5 je izašao u svojoj četvrtoj verziji 4.5.3. Uz već postojeću funkcionalnost ova verzija donosi mnoga nova poboljšanja i nove mogućnosti. Neke od njih su pregledavanje arhive iz online monitora pomoću slika-u-slici mogućnosti, live stream prikaz unutar web stranica, funkcija za poboljšanje iskoristivosti arhive, generički RTSP driver koji omogućava integraciju sa kamerama koje nisu službeno podržane, vizualni pregled statusa kamera i još mnogo toga.

Previous Next

U prostorijama Policijske uprave (PU) Mostar danas je upriličeno otvaranje novoopremljenog Operativnog centra PU Mostar, te je u sklopu projekta postavljanja videonadzora u Mostaru u test fazu pušteno 10 kamera, od ukupno 76. Ministar unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Slađan Bevanda kazao je kako je riječ o jednom od najmodernijih operativnih centara u regiji.

Avigilon ™ eDocs je sveobuhvatana i jednostavana aplikacija za korištenje koja sadrži instalacijske priručnike za trenutne Avigilon uređaje. Ova zgodna app vam omogućuje da brzo pronađete važne informacije i sve što je potrebno za uspješnu instalaciju na licu mjesta.

Zadnje vijesti