Milestone Systems je vodeći svjetski proizvođač IP video softvera za upravljanje (VMS) i njegov XProtect VMS koristi više od 100.000 kupaca širom svijeta.
XProtect je dizajniran kao softver otvorene arhitekture. To znači da su svi XProtect proizvodi kompatibilni sa više IP kamera, enkodera i digitalnih video snimača različitih proizvođača od VMS softvera drugih proizvođača, dajući vam slobodu da miješate i kombinirate hardver kako bi odgovarao vašim potrebama i proračunu.

XProtect platforma se može podijeliti u 3 skupine ovisno o vašim potrebama:
1. Osnovne do male instalacije
2. Srednje do velike instalacije
3. Napredne instalacije


OSNOVNE DO MALE INSTALACIJE

XProtect Express
XProtect® Express
Cjenovno isplativi softver za male sustave koje zahtjevaju video analitiku
XProtect Express je jednostavni i cjenovno prihvatljivi softver za tvrtke koje žele integrirati videonadzor sa vanjskim programima kao što su analitika i kontrola pristupas u jedan sustav sa povećanom funkcionalnošću i jedinstvenim sučeljem. Sa efektivnim alatima za pretragu snimaka i različitim opcijama eksporta, korisnici mogu u slučaju potrebe brzo prikupiti sve potrebne dokaze.
Više o XProtect Express.

XProtect Essential
XProtect® Essential
Softver za male tvrtke koje zahtjevaju osnovnu ali efektivnu funkcionalnost
XProtect Essential je jednostavni softver za male tvrtke koje primarno žele videonadzor na osnovu kojeg mogu retroaktivno raditi istrage po potrebi. Softver omogućava jednostavno i brzo dodavanje kamera i pretragu snimljenog materijala pomoću svog sučelja koje je prilagođeno korisniku.
Više o XProtect Essential.


SREDNJE DO VELIKE INSTALACIJE

XProtect Enterprise
XProtect® Enterprise
Pogodan za srednje do velike sustave na više lokacija koje zahtjevaju laku proširivost 
XProtect Enterprise je efikasni softver sa funkcijama koje operaterima olakšavaju rad sa instalacijama na više lokacija sa neograničenim brojem kamera. Korisnici mogu brzo reagirati prilikom incidenata i eksportirati tražene dokaze. Softver nudi podršku za interaktivne multislojne, napredno upravljanje alarmima i jedinstveni Camera Navigator za praćenje pokretnih objekata.
Više o XProtect Enterprise.


XProtect Professional
XProtect® Professional
Odličan za srednje sustave koje zahtjevaju kompletni grafički prikaz sustava
XProtect Professional je opsežan softver koji korisnicima nudi kompletan vizualni pregled sustava videonadzora sa interaktivnim kartama koje pokazuju lokacije svih kamera. Alarmi koji se prikazuju direktno na kartama omogućavaju brzu identifikaciju i obradu incidenata kroz cijeli sustav. U slučaju incidenta, efikasni alati pretrage videozapisa omogućuju jednostavno i brzo pronalaženje odgovarajućeg zapisa kao i eksport dokaza.
Više o XProtect Professional.


NAPREDNE INSTALACIJE

XProtect Corporate
XProtect® Corporate
Dizajniran za velike sustave visoke sigurnosti koji se nalaze na nekoliko lokacija
XProtect Corporate predstavlja moćni sustav sa centraliziranim upravljanjem. Omogućuje efikasno administriranje sustava, uključujući sve kamere i sigurnosne uređaje neovisno o veličini sustava ili da li je sustav raspoređen na više lokacija. Idealan je za sustave koji zahtjevaju trenutni i precizni odaziv na moguće incidente. Također predstavlja i maksimalno pouzdani sustav za instalacije visoke sigurnosti.
Više o XProtect Corporate.


XProtect Expert
XProtect® Expert
Idealni softver za srednje i velike sustave koji zahtjevaju centralizirano upravljanje
XProtect Expert je napredni softver sa centraliziranim upravljanjem, koji omogućava da se velikim sustavima sa više Recording Servera bude efikasno upravljano kao da se radi o jednom sustavu. Idealan je za obične i napredne korisnike koji traže napredno upravljanje pogledima uživo i efikasno upravljanje alarmima.
Više o XProtect Expert.

Glavne odlike XProtect softvera

Zadnje vijesti